CFMOTO a lansat mini-motocicleta XO PAPIO

CFMOTO a lansat mini-motocicleta XO PAPIO

17.05.2023

Lui Papio ST, deja o prezenta cunoscuta in portofoliul CFMOTO, i se alatura pentru sezonul 2023 variantele XO-1 si XO-2. Prima versiune este un mini cafe racer care imbina  styling-ul retro cu distractia sportiva si controlul flexibil. Cealalta aditie in gama se distinge prin stilul de scrambler inspirat de modelele anilor 60-70, combinand styling-ul clasic cu capacitatile off-road.
Ambele variante sunt impulsionate de aceeasi motorizare in 4 timpi, 9.5 cai putere preluata de la modelul Papio ST.

 

XO PAPIO RACER 

CFMOTO Papio XO se distinge pe segmentul de motociclete de cilindree mica prin performanta (ABS, imbunatatiri in ansamblu in comparatie cu ST Papio), oferind o experienta de riding placuta si distractiva pe drumuri pavate, in orice conditii de vreme, precum si prin designul nou cu elemente specifice XO. Aceasta motocicleta CFMOTO permite o manevrabilitate usoara, gratie dotarii cu sa 760/740 mm, husa pentru sa de latime 216mm si cu suspensie inversata pe fata.  

Mini-motocicleta Papio XO Racer STD este alimentata de un motor 126cc, monocilindru, racit cu aer, pe injectie electronica si dispune de acceleratie mecanica. La nivel de sasiu, se remarca dotarea cu tub din otel, ghidon din aluminiu si otel, furca spate din aliaj de aluminiu. Suspensia fata cu amortizor inversat si suspensia spate cu amortizor central, cursa 96mm contribuie la o pilotare lina. Pentru o putere de stopare superioara, ABS-ul lucreaza impreuna cu frana fata pe disc, 210mm, etrier flotant cu doua pistoane si frana spate pe disc, 190mm, etrier flotant cu un pistonas.

Modelul XO Papio Racer STD (varianta standard) este disponibil doar pe culoarea Nebula White. 
Alte optiuni de culoare pentru XO Papio Racer: Fiery Red, Moss Green. 

In termeni de electronica, motocicleta entry-level in versiune XO Racer dispune de cheie mecanica, baterie 12V7Ah, far frontal LED, stop si lumina de semnalizare cu LED, plus dashboard cu ecran LCD monocrom. 
Alte caracteristici standard: sa de inaltime 760mm, garda la sol 150 mm, rezervor 7 litri. 


XO PAPIO RACER este imbina  styling-ul retro cu distractia sportiva si controlul flexibil.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM X-BOW GT-XR

X-BOW GT-XR este special conceput pentru cei care vor sa experimenteze adrenalina unei masini de curse. Acest sportscar de ultima ora este un vehicul legal de strada si furnizeaza o dinamica neimblanzita, se distinge printr-un design radical si aduce...

Citeste mai mult