CFMOTO 800MT Touring Desert, editie limitata la 100 de unitati 

CFMOTO 800MT Touring Desert, editie limitata la 100 de unitati 

18.05.2023

Preechipata pentru aventura pe distante mari, CFMOTO 800MT Touring vine cu doua optiuni de culoare, Blue Ocean si Desert, ultima fiind disponibila doar pentru 100 de unitati. Pachetul standard include jante cu spite, schimbator Up&Down, mod Sport/Rain, crashbar, aparatori de maini, suport central, faruri complete cu LED, limitator de viteza, sa incalzita. 

Ruta spre destinatie nu este mereu clar definita. Pe fiecare drum, viraj dupa viraj, asteapta noi surprize. Fiecare zi petrecuta in saua lui 800MT Touring va fi o sursa de inspiratie. Aceasta motocicleta CFMOTO va reseteaza busola, promitand o experienta de riding distractiva, plina de adrenalina si emotii puternice kilometru dupa kilometru. 

800MT este alimentat de un motor potent si de capacitate mare, capabil sa infrunte provocarile calatoriilor lungi. Motorul bicilindric, 799 cc, 91 CP racit pe lichid vine cuplat la o cutie cu 6 viteze moderna. Designul aventuros si precizia suprema a directiei, combinate cu suspensia KYB si ABS, permit acestui model conceput pentru Trail sa circule in siguranta si stabilitate.

Producatorul chinez pune la dispozitia riderilor o larga selectie de accesorii pentru personalizarea motocicletei CFMOTO 800MT Touring, cum ar fi solutii de depozitare diverse (portbagaje, cutii), extensie stand laterala, scarite racing, extensie aparatoare de noroi frontala, protectii, grilaj pentru radiator, inaltator ghidon, accesorii de suport pentru ghidon, sa inalta, suport pentru smartphone, sa incalzita inalta etc. 


CFMOTO 800MT Touring Desert este o editie limitata la 100 de unitati 

Te-ar putea interesa si:

Incep inscrierile pentru Rabla Clasic si Rabla Plus!

ATVRom anunta lansarea celei de-a 20-a editii a Programului Rabla Clasic si a celei de-a 9-a editii a Programului Rabla Plus. Incepand de marti, 19 martie 2024, ora 10:00, persoanele fizice sunt invitate sa se adreseze producatorilor validati pe...

Citeste mai mult