Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Snowmobile BRP Lynx 2021


Snowmobile BRP Lynx 2021
  18.11.2020

Pentru sezonul 2021, BRP a inzestrat gama de snowmobile Lynx cu atuuri tehnologice care vor pune in valoare potentialul riderilor temerari. Pregateste-te pentru experienta de pilotare suprema pe traseele montane preferate!

Lider in lineup este noua aditie XTerrain Brutal, un snowmobil adventure care detine toate calitatile pentru a indeplini exigentele unui stil agresiv de riding. Xterrain Brutal este extrem de agil, beneficiaza de skiuri late, suspensie sporty cu amortizoare KYB de ultima ora si se bazeaza pe un motor eficient Rotax 850 E-TEC care va livra nu mai putin de 165 cai putere.

Lista de inovatii continua cu snowmobilul BRP Lynx 69 Ranger. Manevrabilitatea si performanta sunt caracteristicile sale principale.

Gama Lynx 2021 se extinde cu un nou campion pe segmentul de snowmobile utilitar-recreationale: modelul BRP Lynx 59 Ranger. Beneficiul major pe care modelul de fata il ofera consta in versatilitatea dovedita pe zapada. printre altele, dispune de designul Radien-X ce favorizeaza o ergonomie optima si creeaza spatiul cargo de care aveti nevoie.

In materie de tehnologie, BRP aduce pe piata si motorul Rotax 600 EFI care indeplineste toate standardele actuale de emisii si reprezinta o combinatie echilibrata de putere si eficienta de consum fara precedent in clasa sa.

Din punct de vedere al dotarilor standard, merita amintita adaugarea seii de inaltime joasa, ultra-usoara, conceputa special pentru pilotarea prin zapada inalta si pentru cei care practica un stil agresiv de riding. Saua echipeaza snowmobilele sport Lynx Boondocker. 

Tag-uri

snowmobile, brp lynx,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate