2023 CFMOTO CFORCE 450

2023 CFMOTO CFORCE 450

19.01.2023

ATV-urile 400cc din familia CFMOTO sunt in top pe segmentul entry-level datorita caracteristicilor tehnice inalte si designului de ultima ora. Pachetul cuprinzator de dotari moderne transforma modelele CForce 450 cu un loc sau doua locuri in veritabili parteneri pentru munca si recreatie in off road. Aceste vehicule 4x4 de teren sunt aliati grozavi pentru riderii la inceput de drum deoarece se manevreaza usor. In plus, ofera avantajul costurilor de intretinere reduse datorita echiparii cu componente premium. 

CFMOTO CFORCE 450 este alimentat de un motor monocilindru racit cu lichid in 4 timpi SOHC 4 valve pe injectie (Bosch EFI) capabil sa genereze maximum 31 cai putere, suficient pentru o experienta de riding palpitanta pe drumuri off road dificile. Motorul vine cuplat la o cutie automata CVTech P/R/N/H/L. 
Riderul beneficiaza de pornire electrica si tractiune selectabila 2WD/4WD/4WD Lock. 
Pentru a invinge obstacolele terenurilor accidentate si variabile, CFORCE 450 este inzestrat la nivel de sasiu cu suspensii independente cu brat dublu tip A si amortizoare pe ulei ajustabile pe fata si pe spate.
Puterea de stopare superioara este asigurata prin echiparea cu frane pe discuri hidraulice puternice. 
Lista standard cuprinzatoare constituie un alt punct forte al ATV-ului CFMOTO CFORCE 450: jante 12 inch din otel, display LCD multifunctional, compatibil cu aplicatia CFMOTO Ride, port USB, frana de motor, faruri halogen cu accente LED si stopuri LED, priza 12 volti. Rack-urile heavy-duty fabricate din otel de capacitate 34 kg pe fata si 45 kg pe spate adauga un plus de utilitate. Nu in ultimul rand, CFORCE 450 este disponibil cu trei optiuni de culoare atractive: Sky Blue (albastru), Rocket Red (rosu), Hunter Green (verde). 

Multitudinea dotarilor si tehnologia avansata fac din CFMOTO CFORCE 450 un concurent potent in clasa din care face parte. Daca aveti nevoie de un ATV entry-level manevrabil si distractiv de pilotat sau doriti o unealta practica si eficienta pentru a rezolva treburi in gospodarie, CFMOTO CFORCE 450 este solutia! 

Te-ar putea interesa si:

2024 ZEEHO C!TY SPORT, un scuter electric de incredere

ZEEHO C!TY SPORT este un scuter electric care inspira libertate la fiecare plimbare! Aceasta varianta ZEEHO se distinge prin designul urban, greutatea usoara si performanta. Reprezinta o alternativa excelenta la mijloacele clasice de transport.  D...

CITESTE MAI MULT