Fonduri Europene Si Guvernamentale

                                           

 Compania noastra vine in sprijinul clientilor beneficiari ai diverselor fonduri europene/guvernamentale cu o oferta variata de vehicule de tip ATV/UTV/SXS/VEHICULE ELECTRICE/ECHIPAMENTE SI ACCESORII,  care sa corespunda unei plaje mari de activitati.

 

 • Misiunea noastra este de a oferi vehicule neconventionale, cu specific utilitar sau recreational sau folosite pentru satisfacerea utilitatilor publice, inovative, ce se adreseaza atat sectorului industrial si agricol, cat si sectorului public sau privat, fiind solutia perfecta in desfasurarea unor activitati multiple sau recreationale, atunci cand vehiculele conventionale nu pot accesa locatiile greu accesibile, in teren accidentat, zone noroioase, inguste, de padure, conditii meteo nefavorabile sau de zapada abundenta. Tot mai multe persoane se retrag din tumultul orasului la sfarsit de weekend sau pe perioada vacantelor, preferand zonele rurale. Acestia, precum si cei care locuiesc intr-o regiune de munte, au adesea nevoie de un mijloc de transport eficient, capabil sa faca fata drumurilor neasfaltate si terenurilor abrupte. Amatorii de senzatii tari se pot orienta catre diverse modele de ATV-uri, in functie de preferinte si bineinteles, buget. Oferind o balanta intre avantajele unui pickup si un quad, vehiculele 4x4 offroad de tip UTV sunt perfecte pentru a se descurca in zone greu de accesat cu masini conventionale, si in plus pot fi folosite pentru remorcarea unui trailer mic si transportul de unelte, hrana pentru animale, echipamente etc. Iubitorii offroad-ului pot confirma ca, pe langa faptul ca ATV-urile pot fi super distractive pentru cei care planuiesc sa isi petreaca timpul liber in mijlocul naturii, ele prezinta si veleitati utilitare, fiind eficiente mai ales in cadrul muncilor la ferma.

 

De asemenea, autoutilitarele 100% electrice ale producatoruui italian ALKEomologate de tip N1 aduc performante pe sosea, care pana acum nu se mai regaseau la vehicule din aceeasi categorie: o capacitate de incarcare de pana la 1.630 kg si o capacitate de remorcare de pana la 4.500 kg.  Silentioase, compacte și usor de manevrat, sunt utilizate in diverse domenii de activitate, precum industrie, logistica, agricultura, turism, sectorul public etc.

 

 • Viziunea noastra este de a a oferi produse si servicii la cel mai inalt nivel al calitatii din Romania pe piata vehiculelor offroad, continuand sa punem in valoare pasiunea pentru ceea ce facem, serviciile noastre de calitate, profesionalismul si orientarea catre client, indiferent de domeniul in care acesta isi desfasoara activitatea.

 

 • Valorile. Prin know-how, experiența, rețea, spirit de echipa, echipament specific si calitate suntem dedicați clienților noștri intr-un efort întrunit pentru beneficii reciproce.

 

 

Vehiculele ofertate au fost achizitionate prin diverse programe cu finantare nerambursabila, de tip Start Up Nation, Innotech Student,  AFIR, Femeia Antreprenor, POC, 4.1.1, GAL, Programul Rabla etc.   

 

Noi masuri cu finantare nerambursabila si apeluri de proiecte care se adreseaza  firmelor  din toata tara urmeaza a fi lansate in 2023. In general, pasii necesari de urmat pentru depunerea unui proiect cu finantare nerambursabila sunt urmatorii :

 

 1. Stabilirea eligibilitatii ideii de afaceri pentru care vrei sa soliciti finantare;
 2. Stabilirea eligibilitatii achizitiilor pe care vrei sa le faci;
 3. Infiintarea societatii comerciale (daca nu este infiintata);
 4. Obtinem ofertele de pret;
 5. Intocmim bugetul proiectului;
 6. Elaboram Planul de afaceri / Cererea de Finantare;
 7. Transmitem Cererea de Finantare catre Autoritatea Contractanta;
 8. Raspundem la orice solicitare de clarificari;
 9. Semnam contractul de finantre;
 10. Implementam proiectul cu respectarea procedurilor legale privind achizitiile;
 11. Transmitem catre Autoritatea Contractanta documentele care atesta implementarea proiectului;
 12. La momentul efectuarii vizitei pe teren vom efectua deplasarea la adresa de implementare si vom raspunde la orice solicitare a reprezentantilor Autoritatii Contractante;
 13. Intocmim periodic raportul de monitorizare specific programului de finantare.

 

Datorita fondurilor europene nerambursabile, tot mai multi romani lucreaza, inoveaza sau isi incep propria afacere. Fii si  tu unul dintre cei care dezvolta Romania, accesand bani europeni!